Indlæser...

Highball Prestige Nachtmann - 325ml

Varenummer
9720
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

59,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 49,00 kr. . Spar 17%
Highball Prestige Nachtmann - 325ml er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Lækre og stilede longdrinkglas fra Nachtmann

I enhver bar er det obligatorisk, at man er nødt til at have nogle longdrinksglas, som man kan servere drinks i for sine tørstige gæster. Størstedelen af de drinksglas man bruger er netop longdrinksglas, hvorfor det er vigtigt at have mange af dem. Skal man servere en klassisk drink så som en gin&tonic eller en skinny bitch er longdrinksglas de rette at bruge. Glassene er fra Nachtmann, som er en kendt glasproducent og har et godt renomé. Glassene har en endnu højere klarhed og glans end tidligere har været tilfældet og så er de ekstra holdbare og kan holde til endnu mere end før. Mønstret, som er skåret ud i glassene er ekstra moderne og passer godt i det udtryk, som er fremme for tiden. Uanset om det er i den profesionelle bar eller blot i køkkenet derhjemme du har tænkt dig at bruge glassene så skal du nok få stor gavn af dem.
 
Højde (cm): 14,4 Diameter (cm): 7,3 Kapacitet (ml): 325 Kalibrering: ingen Materiale: krystalglas Farve: transparent Overflade: jord Karakteristika: egnet til opvaskemaskine Producent: Nachtmann

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna