Indlæser...

Askebæger - rustfrit stål 10cm

Varenummer
9691
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

37,00 kr.

Beskrivelse

Klassisk askebæger i rustfrit stål

De fleste har på caféer, restauranter eller andre beværtninger stiftet bekendtskab med dette askebæger, som er lavet i et klassisk design. Askebægeret er rundt, er lavet af rustfrit stål i en mat sølvfarve, og så er der plads til tre cigaretter. Netop fordi, at det er lavet af rustfrit stål er det yderst holdbart og meget hygiejnisk. Det er nemlig et meget nemt materiale at rengøre. Skal du holde en fest hvor du får brug for mange askebæger er dette et perfekt valg. Det er også et af de mest foretrukne valg til restauranter og caféer og mange køber netop dette askebæger i engros. Diameteren på det klassiske askebæger er 10 cm, højden er 3 cm og materialet er rustfrit stål. Ønsker du blot at købe ét askebæger er det også muligt, hvis for eksempel du skal holde en mindre fest og ønsker at klassisk askebæger til denne lejlighed.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna