Indlæser...

Askebæger - rustfrit stål (10cm)

Varenummer
9690
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

55,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert og diskret askebæger i rustfrit stål

Når du holder fest er det altid bedst hvis du kan undgå, at du dagen efter skal løbe rundt og samle skodder op, hvilket kan være et stort og trættende arbejde. Undgå dette ved at købe et godt askebæger, som for eksempel kan være dette askebæger, som er lavet af rustfrit stål og som er yderst holdbart. Når du skal købe noget der både er hygiejnisk og holdbart er det meget ofte, at du vil få anbefalet at købe rustfrit stål fordi, at det er nemt at rengøre og holder længe. Derfor kan du være sikker på, at hvis du køber dette askebæger så kan du have det i mange år frem da det nok skal holde. Dette askebæger er højt med sine 7 cm i højden. Diameteren på askebægeret er 10 cm.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna