Indlæser...

Led flaske lys - Blå

Varenummer
9337
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.
Led flaske lys - Blå er tilgængelig i intervaller af 5

Beskrivelse

LED stickers til dine flasker er den perfekte display løsning i baren

I dag er der Happy Day på alle drinks med vodka – derfor er vodka flasken forsynet med en LED sticker i bunden, og et flot blåt, neon-agtigt lys får flasken til at skille sig ud fra alle de andre. Så er ingen i tvivl – denne flaske har noget, som må prøves. Det kunne være én måde at bruge disse super lysende stickers på, og gøre gæsterne opmærksomme på et eller andet. Det hygger også, og giver din bar en snert af VIP stemning, hvor alt er top klasse.
 
Drinks med Wauw effekt
LED stickers har tre lyseffekter – langsom eller hurtig fading, og konstant. De er nemme at indstille, og montere i bunden af flasker eller på en special drink til dine gæster. Det bliver der lagt mærke til, og ingen vil glemme en Blue Hawaii, serveret med et flot og spektakulært blåt lys. Det er WAUW effekt. Mål: Højde: 3   millimeter, Diameter: 60 millimeter, Vægt: 8 gram.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna