Indlæser...

Isskovl 37 cl.m. dræn sort

Varenummer
9312
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Isskovl til bartenderen der ikke går helt kold i jagten på isterninger

Isskovl 37 centiliter med dræn i sort plast er lige til at opsamle isterninger til dine gæsters drinks. Det smarte ved denne model er, at når skovlen er fuld, så svarer det til 37 centiliter. Dermed bliver det lettere for dig som bartender, nøjagtig at afmåle indholdet af dine mix, når du laver drink til gæsterne. For meget is, vil reducere kvaliteten og smagsoplevelsen hos gæsterne. Drænet i skovlen gør at du ikke fanger vand i bunden af isterningboxen.

Bedre arbejdsbetingelser

De fleste drinks skal helst være mere end iskolde. Håndteringen af isterninger i en bar kan godt være lidt irriterende, da det er en ret kold fornemmelse at fange de kolde terninger. Med dræn skovlen er det lidt nemmere, og håndtaget gør, at du ikke kommer i direkte kontakt med isen. Det betyder lidt bedre arbejdsbetingelser for dig som bartender. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna