Indlæser...

Tandstikker m. pynt - 1000 stk.

Varenummer
9294
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

72,00 kr.

Beskrivelse

Tandstikker med pynt til flotte og velsmagende pindemadder til din fest

Når man har gået i køkkenet en hel dag og tilberedt de fineste pindemadder, kanapéer eller hors d'oeuvres, så skal de også præsenteres mindst lige så fint og festligt som godbidderne. Gæsterne lægger altid mærke til detaljerne omkring maden og drikkevarerne til en fest – det er jo en del af højdepunktet for gæsterne ud over anledningen. Vores tandstikker med pynt i træ, som leveres i pakker af 1.000 stk., er både godkendte og meget velegnede til dine små smukke anretninger.

Pindemadder og præsentation
Præsentation er så vigtigt, og pynt giver lige det ekstra, der skal gøre en fest festligere. Det samme gælder pindemadder. Hvis de er fremstillet enkelt i smag, udtryk og farve, kan et festligt håndtag – en tandstik, gøre en kæmpe forskel. Det inviterer til en smagsprøve, og det elsker gæster. Byd dine gæster på kanapéer med tandstik, eller håndtag, og gør livet lidt lettere for gæsterne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna