Indlæser...

Tandstikker indpakket - 1000 stk.

Varenummer
9293
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.

Beskrivelse

Tandstikker der stikker mere ud og er klar til små dejlige pindemadder

Alle kender det med at have noget irriterende siddende imellem tænderne, enten efter et godt og solidt måltid eller en kraftig smoothie med små rester af frugtkød. Det er ikke til at leve med, og man skal i hvert fald ikke fanges med noget mellem tænderne midt i en samtale. Det er ikke bare pinligt, men det kan skabe så meget forstyrrelse, at intet der bliver sagt, bliver hørt eller forstået.

Hvad har du i lommerne
Mange har et par tandstikker med i lommen på jakken, så de aldrig står og mangler, når de har brug for en rensning. Men det er heldigvis også sådan, at flere restauranter har tandstikker til deres kunder – diskret stående i receptionen eller på bordene. Det er god og imødekommende service, som også kan opleves, når man besøger venner og bekendte.

Pindemadder til receptionen
Vores tandstikker er også godkendte til at anvendes i forbindelse med madvarer, og er meget velegnede til små pindemadder, hvis du skal holde en lille fest eller reception. Leveres i pakke med 1.000 stk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna