Indlæser...

Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko - Gevalia 1 KG

Varenummer
9272
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

250,00 kr.

Beskrivelse

Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko fra Gevalia er bæredygtighed for den bevidste

Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko er en intens espressokaffe, som få dine smagsløg på arbejde. Kaffen er mørk og dyb sort i farve og skær, mens smagen er kraftig, syrlig og med fantastisk aroma. Hvis du er til kaffe høj intensitet og kvalitet, så er denne variant helt perfekt. Styrken i smagen på denne kaffe passer godt til mælken i en cremet café latte efter et godt måltid.
Økologi i kaffeproduktion
Kaffebønner Lorenzo Aroma Øko er Gevalias økologiske variant, der garanterer, at kaffen er produceret bæredygtigt, og dermed ikke driver rovdrift på naturen. Det er en trend som de fleste seriøse producenter gør meget mere ud af i dag, og det giver den bevidste forbruger og kaffedrikker en fornuftig valgmulighed. Du kan sagtens vælge det fornuftige uden at betale alt for meget, men produktion af økologiske kaffevarianter er lidt dyrere end traditionel produktion.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna