Indlæser...

Entré armbånd - 1000 stk.

Varenummer
9218
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.299,00 kr.

Beskrivelse

Entré armbånd - 1000 stk.

 
Entré armbånd á 1000 stk. i forskellige farver. Disse entré armbånd fås i forskellige farver, og der er dermed armbånd til enhver fest. Har man fx temafest, kunne man med fordel gøre brug af den pågældende farve. Med entré armbånd sikrer du dig en fest, hvor kun inviterede gæster kommer ind. På den måde holder du styr på hvem der er på din gæsteliste, og hvem uvedkommende gæster er. Disse armbånd i forskellige farver er nemme at få øje på, og det er derfor tydeligt at spotte, hvem der er deltager i din fest, og hvem der ikke gør. Vælg mellem farverne blå, grøn, gul, rød, orange og pink, og skab en farverig fest med de festlige armbånd. Entré armbåndene skaber ikke kun sikkerhed, men de skaber også en følelse af fællesskab og dét, at være en del af en fest. Derudover skaber de med deres farver ekstra liv til festen, og de skaber fede effekter når basarmen dropper. 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna