Indlæser...

Askebæger sort ø 8,5cm

Varenummer
9190
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

40,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 23,00 kr. . Spar 42%

Beskrivelse

Sort askebæger med diameter 8,5 cm

Noget af det, som mange glemmer når de skal holde fest eller blot have nogle folk over i huset det er at stille askebæger frem. For hvis man ikke selv ryger, eller måske i hvert fald ikke ryger så meget så vil man ikke have brug for et askebæger og derfor glemmer man på forhånd, at det kan være, at ens gæster dog har lyst til at bruge askebægrer. Så hvis man ved, at man skal til at holde en større fest, hvor der er en vis sandsynlighed for, at der kommer nogle gæster, som er rygere så kan man købe dette askebæger, som er lavet i porcelæn.
 
Stilen for dette askebæger er helt klassisk og de fleste vil nok rundt omkring til fester og diverse arrangementer have set sådan et askebæger pryde borde rundt omkring. Du kan købe mange af dem hvis du tænker, at det vil være en stor fest. For alle de steder, hvor rygere potentielt kan gå ud og ryge de vil blive brugt til netop rygning. Derfor kan du med fordel sørge for at købe rigtig mange af disse askebægre, så du slipper for at gå rundt og samle skodder dagen efter.
 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna