Indlæser...

Drinkspind BULB 15 cm. Transparent - 500 stk.

Varenummer
9305
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

229,00 kr.

Beskrivelse

Drinkspind BULB til omrøring i dine skønne flotte og farverige drinks

Server alle dine flotte drinks med disse enkle og moderne drinkspinde i transparent. Når gæsterne få drinks, elsker de at sidde og røre rundt i dem. Det sikrer også, at smag og konsistens bliver ensartet og perfekt. Når flere ingredienser mixes sammen i en drink, vil nogle af dem gerne synke til bunds, og det giver ikke en fuldendt smag. Med vores drinkspind Bulb, får gæsterne en langt bedre smagsoplevelse.

God service 
Husk at fortælle dine gæster om rørepinden, så de får den bedste oplevelse af dine anstrengelser som bartender. Det er ikke alle der ved, hvad de skal bruge denne pind til, og så er det god service, når du forklarer det til gæsterne. Drinkspinde findes i flere varianter, farver og størrelser. Det er smart at have flere forskellige længder, så de passer til højden af de glas du serverer i. Leveres i pakker af 500 stk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna