Indlæser...

Knæk sugerør 5x240 m. frugter - 50 stk.

Varenummer
9295
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

56,00 kr.

Beskrivelse

Knæk sugerør med pynt til dine flotte og velsmagende drinks eller smoothies

At servere drinks eller smoothies med sugerør er et kæmpe hit. Bevidst eller ubevidst sidder gæsterne og hygger sig med røret, der kan knækkes og er pyntet med papir-klipfrugt i den ene ende. De rører rundt i drinken, de leger med isterningerne, de smager og drikker din drink med velbehag – det er hygge og festligt.

Pynt præsenterer bedre
Et pyntet sugerør præsenterer dine drinks eller smoothies på en helt anderledes måde end et almindeligt sugerør. Det er næsten som ægte eksotisk frugt i drinken – bare uden frugtkød i drinken.

Vores pyntede sugerør – 5 millimeter x 240 millimeter, leveres i pakker a 50 stk., og kan bruges både til hverdag og fest. Det er både en festlig og billig måde at peppe dine drinks op på. Og dine gæster vil spørge efter en til med ananas, appelsin eller jordbær.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna