Indlæser...

5 delt barsæt i trækasse

Varenummer
19418
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

349,00 kr.

Beskrivelse

5 delt barsæt i trækasse - Perfekt til enhver bartender

Dette 5 delt barsæt i trækasse er et must-have for enhver bartender eller cocktailentusiast. Sættet er lavet af rustfrit stål og har en elegant sølvfarve, der passer til enhver barindretning.

Sættet indeholder:

  • Shaker (550 ml) - Med en diameter på 8,2 cm i toppen og 5,8 cm i bunden samt en højde på 21 cm, er denne shaker perfekt til at blande dine yndlingscocktails.
  • Jigger (15/30 ml) - Denne jigger har to sider, en med en diameter på 3,1 cm til 15 ml og en med en diameter på 3,8 cm til 30 ml. Den har også en højde på 6,7 cm, hvilket gør det nemt at måle præcist.
  • Istang (16,5 cm) - Med en længde på 16,5 cm og en bredde på 2 cm er denne istang ideel til at tilføje isterninger til dine drinks.
  • Strainer (15 cm) - Denne strainer har en længde på 15 cm og en bredde på 11 cm, hvilket gør det nemt at si dine cocktails og undgå at få is eller frugtstykker i glasset.
  • Bar ske (18,5 cm) - Med en længde på 18,5 cm og en højde på 2,8 cm er denne barske perfekt til at røre og blande ingredienserne i dine cocktails.

Alle dele i sættet er lette og holdbare, hvilket gør dem nemme at bruge og rengøre. Den medfølgende trækasse (30x26,5x10 cm) gør det nemt at opbevare og transportere sættet.

Uanset om du er professionel bartender eller bare elsker at lave cocktails, så passer dette barsæt til dig.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna