Indlæser...

1883 Smoothie Mix Skovbær KRT 100

Varenummer
682938
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

104,00 kr.

Beskrivelse

Få dine smagsløg til at danse af glæde med 1883 Smoothie Mix Skovbær - en lækker blanding, der byder på en overflod af saftige og intense skovbærsmag. Denne smoothie mix er skabt med omhu og er fyldt med de bedste skovbær, der giver en uimodståelig smagsoplevelse, der vil efterlade dig forfrisket og opkvikkende.

Lad dig indhylle af den forførende duft af friske skovbær, mens du forbereder denne magiske smoothie. Uanset om du ønsker at nyde den alene, dele den med venner og familie eller imponere dine gæster, vil 1883 Smoothie Mix Skovbær være den perfekte ledsager.

Med sin enkle og brugervenlige opskrift kan du nemt lave lækre og cremede smoothies på ingen tid. Blot blend mixen med is og din foretrukne væskebase såsom vand, mælk eller yoghurt, og opnå den perfekte konsistens. Du kan også tilføje ekstra ingredienser efter eget valg for at tilpasse smagen og skabe en personlig smagsoplevelse.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna