Indlæser...

1883 Smoothie Mix Mango KRT 100

Varenummer
682936
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

1883 Smoothie Mix Mango er en høj kvalitets smoothieblanding, der giver dig mulighed for at lave lækre og velsmagende smoothies. Denne blanding er specielt udviklet til at tilføre dine drikkevarer den autentiske smag og aroma af modne mangoer.


Med 100 kartoner af 1883 Smoothie Mix Mango har du rigelig med blanding til at imødekomme behovene i forskellige miljøer, herunder caféer, restauranter eller cateringvirksomheder. Du kan også bruge den derhjemme til at forkæle dig selv og dine gæster med en frisk og frugtig smagsoplevelse.


Denne smoothieblanding er nem at bruge. Du skal bare blande den med din foretrukne base som juice, mælk eller yoghurt og tilføje is eller frugt efter ønske. Resultatet er en cremet og smagfuld smoothie, der vil glæde dine smagsløg.


1883 Smoothie Mix Mango er lavet af nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet for at sikre den bedst mulige smagsoplevelse. Den autentiske smag af mango kombineret med den cremede konsistens gør denne smoothieblanding til et sikkert hit blandt smoothie-elskere.


Forkæl dig selv og dine gæster med 1883 Smoothie Mix Mango og oplev den friske og frugtige smag af modne mangoer i dine smoothies. Skab en række forskellige varianter og eksperimenter med forskellige ingredienser for at skabe unikke og smagfulde drikkevarer. Lad 1883 Smoothie Mix Mango være din go-to smoothieblanding og oplev den autentiske smag af mango året rundt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna