Indlæser...

1883 Smoothie Mix Jordbær KRT 100

Varenummer
682934
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

104,00 kr.

Beskrivelse

1883 Smoothie Mix Jordbær - En Forfriskende Oplevelse

Træd ind i en verden af ??pure jordbærnydelse med 1883 Smoothie Mix Jordbær. Denne fortryllende blanding bringer den friske og sødmefulde smag af solmodne jordbær direkte til dit glas. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv alene, dele den med dine nærmeste eller imponere dine gæster, vil denne smoothie mix være din ultimative ledsager.

Denne smoothie mix er skabt med omhu og er fyldt med de mest saftige og velsmagende jordbær, der giver dig en uforglemmelig smagsoplevelse. Lad dig forføre af den liflige duft af friske jordbær, der fylder dit køkken, når du forbereder denne himmelske smoothie.

Med en kapacitet på 100cl er denne smoothie mix perfekt til at lave flere portioner eller til at nyde en stor og forfriskende smoothie selv. Træd ind i en verden af ??ren jordbærnydelse med 1883 Smoothie Mix Jordbær.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna