Indlæser...

1883 Smoothie Mix Ananas KRT 100

Varenummer
682939
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med de eksotiske smagsnuancer i 1883 Smoothie Mix Ananas, en fortryllende blanding der vil transportere dine smagsløg til en solbeskinnet tropisk oase. Lavet med de fineste ingredienser, fanger denne smoothie mix essensen af perfekt modne ananasser og giver en eksplosion af syrlig sødme med hvert eneste slurk.


Nyd den forfriskende duft, der fylder luften, når du forbereder din egen tropiske kreation. Uanset om du slapper af ved poolen, er vært for en sommerfest eller simpelthen trænger til en smag af tropen, er denne ananas smoothie mix din billet til en forfriskende flugt.


1883 Smoothie Mix Ananas tilbyder uovertruffen bekvemmelighed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med sin omhyggeligt sammensatte formel kan du nemt skabe lækre og cremede smoothies i komforten af dit eget hjem eller i din kommercielle virksomhed. Blot blend mixen med is og din valgte væskebase, såsom vand, mælk eller yoghurt, for at opnå den ønskede konsistens. Tilføj en kreativ twist ved at inkludere friske frugter eller andre ingredienser for at tilpasse din tropiske mesterværk.


Udfold din kreativitet og tilfredsstil dine smagsløg med uendelige muligheder. Lav klassiske ananas smoothies, udforsk lækre kombinationer med kokosnød eller mango, eller opfind dine egne signaturtropiske blandinger, der vil imponere dine venner og familie. 1883 Smoothie Mix Ananas er en alsidig følgesvend, både for amatører og professionelle, og er et must-have for enhver drikkentusiast.


Men det stopper ikke der! Denne smoothie mix kan også bruges som en alsidig ingrediens i andre kulinariske lækkerier. Forbedr dine desserter, cocktails eller saucer med et strejf af tropisk smag. Den levende smag og cremede konsistens vil løfte dine opskrifter til nye højder og efterlade et varigt indtryk på enhver smagsløg.


Forkæl dig selv med smagen af paradis med 1883 Smoothie Mix Ananas. Oplev den lækre sødme, syrlige nuancer og tropiske aromaer, der vil transportere dig til en verden med solrige strande og svajende palmetræer. Omfavn sommerens ånd året rundt med denne uimodståelige smoothie mix. Gør dig klar til at slurpe, nyde og opleve den tropiske lykke, der venter på dig!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna