Indlæser...

1800 Silver Reserva FL 70

Varenummer
690870
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

1800 Silver Reserva Tequila er en premium tequilavariant, der repræsenterer en høj standard for kvalitet og smag. Denne tequila er kendt for sin glathed og rige smagsprofil og er ideel til at nyde på egen hånd eller i dine foretrukne tequilabaserede cocktails. Her er nogle af de vigtigste træk ved 1800 Silver Reserva Tequila:


1. Kvalitet og Håndværk: 1800 Tequila er kendt for sin dedikation til kvalitet og tradition. Silver Reserva er skabt ved at bruge 100% agave, og den er dobbelt destilleret for at opnå en ekstraordinær renhed og glathed.


2. Premium Agave Smag: Denne tequila tilbyder en dyb og rig smag af agave med noter af citrusfrugter og milde krydderier. Smagen er blød og fyldig, hvilket gør den ideel til både at nyde rent eller som en base for tequilabaserede cocktails.


3. Sølvfiltrering: "Silver" i navnet refererer til den sølvfiltreringsproces, denne tequila gennemgår, for at opnå sin bløde og silkeagtige konsistens. Dette giver den en behagelig og rund smag.


4. Elegant Emballage: 1800 Silver Reserva Tequila er normalt præsenteret i en elegant flaske, der er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer. Dette gør den også velegnet som en gave til tequilaentusiaster.


5. Alsidighed: Denne tequila kan nydes på flere måder, herunder rent i et shotglas, i en margarita, eller som en ingrediens i forskellige cocktails. Den er alsidig og kan tilpasses forskellige smagspræferencer.


1800 Silver Reserva Tequila FL 70 (700 ml) er en førsteklasses tequila, der tilbyder en udsøgt smagsoplevelse. Uanset om du er en tequilaelsker eller bare ønsker at prøve en tequila af høj kvalitet, kan 1800 Silver Reserva være et fremragende valg til at udforske verdenen af denne mexicanske spiritus.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna