Indlæser...

Isi Sifon Holde

Varenummer
15366
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

iSi-holder til de populære sifonflasker

Mange er begyndt at anvende de populære sifonflasker, og det er både professionelle barer, cafeer, restauranter såvel som hjemmebarer. Fælles for dem alle er at de elsker det udfordrende, spændende og ekstraordinære som sifonflaskerne kan byde på. Hos Barlife.dk oplever vi også en stærkt stigende interesse for både sifonflaskerne såvel som reservedele til sifonflaskerne. Du finder er stort og spændende udvalg indenfor sifonprodukterne hos Barlife.dk – blandet andet denne smarte og eksklusive iSi-hoved, som passer til de populære sifonflasker.  Denne iSi-holder er i øvrigt i lækkert rustfrit stål, og passer til iSi Profi Whip & Gourmet Whip (IKKE til iSi Easy Whip), passer til Whip og Liss fløde-whippers.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna