Indlæser...

Træ rørepind 190x5x2 mm - 1000 stk.

Varenummer
9306
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Træ rørepind til de mest fantastiske drinks du serverer for dine gæster

En rørepind til drinks er et must for dine gæster. Det sikrer at gæsternes smagsoplevelse bliver langt bedre, end uden en rørepind. Mixede drinks fra din hånd bliver en større nydelse, når gæsterne sørger for at omrøre drinken. Det betyder, at det indhold som helst vil synke til bunds i glasset, ikke får lov til at gemme sig. Informer dine gæster om, at omrøring i deres drink gør den langt bedre.

Den bedste oplevelse
En professionel bartender gør alt, for at gæsterne får den optimale oplevelse i baren. Det betyder de bedste opskrifter, de bedste råvarer og det bedste udstyr. Drinkspinde findes i mange udgaver, men dem af træ virker meget klassiske og naturvirkelige, og det kan mange gæster godt lide. Vores træ rørepind er godkendt til fødevarer, og de leveres i pakker af 1.000 stk. Du kan også tjekke nogle af de mange andre varianter vi har i vores sortiment.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna