Indlæser...

Is-& Party roset m. blad - 100 stk.

Varenummer
9297
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Is- og Party roset med blad til at peppe dine drinks eller is/dessert anretninger op med

Drinks og cocktails er oftest skønne og farverige, når bartenderen har mixet dem. Men som et ekstra pift kan man pynte sine drinks eller cocktails med Is- og Party roset med blad. Det giver drinken et strejf af eksotisk sommer og sol, når gæsten ser pynten, og det vækker helt sikkert både længsel og minder. Du kan også bruge vores Party roset til at pynte dine dessert anretninger med. Det er både festligt og hyggeligt.

Hurtig levering
Is- og frugt desserter pyntes ofte med enten rosetter eller paraplyer. Vores Is- og Party roset med blad leveres i pakker a 100 stk., og sendes lyn hurtigt til dig og din næste fest eller arrangement. Du kan trygt bruge vores godkendte rosetter sammen med madvarer, og de kan selvfølgelig ikke genbruges. Tænk altid på madhygiejne, når du serverer mad og drinks for gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna