Indlæser...

100 ml pletfjerner spray

Varenummer
680068
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 74,25 kr. Normalpris 99,00 kr.
Spar 25% (25 kr)

Beskrivelse

100 ml Pletfjerner Spray


Til hurtig og effektiv pletfjerning præsenterer vi vores 100 ml pletfjerner spray. Denne praktiske sprayflaske er perfekt til at have ved hånden, når pletter opstår, og du ønsker at fjerne dem effektivt.


Vores pletfjerner spray er specielt formuleret til at fjerne forskellige typer pletter, herunder madpletter, vinpletter, oliepletter, blodpletter og meget mere. Den er egnet til brug på tøj, tæpper, møbler og andre stofmaterialer.


Med en kapacitet på 100 ml er den nem at have med dig i tasken, bilen eller på rejsen. Du kan nemt sprøjte pletfjerneren direkte på pletten for at løsne og fjerne den effektivt.


Vores pletfjerner spray er praktisk at bruge og efterlader ingen rester eller misfarvninger. Den er også nem at opbevare og har en lang holdbarhed.


Gør pletfjerning til en leg med vores 100 ml pletfjerner spray. Hold den handy, så du hurtigt kan reagere og fjerne pletter, og bevar dine tekstiler i perfekt stand. Vær forberedt på pletter og få en pletfri hverdag med vores effektive pletfjerner spray.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna