Indlæser...

10 ml pletfjerner spary

Varenummer
680066
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 44,25 kr. Normalpris 59,00 kr.
Spar 25% (15 kr)

Beskrivelse

10 ml Pletfjerner Spray


Til hurtig og effektiv pletfjerning på farten præsenterer vi vores 10 ml pletfjerner spray. Denne praktiske sprayflaske er perfekt til at have med dig i tasken, lommen eller på rejsen, så du kan tackle pletter øjeblikkeligt.


Vores pletfjerner spray er specielt formuleret til at fjerne forskellige typer pletter, herunder madpletter, fedtpletter, blodpletter, græspletter og meget mere. Den er egnet til brug på tøj, tæpper, møbler og andre stofmaterialer.


Med en kapacitet på 10 ml er den let at transportere, og du kan nemt sprøjte den direkte på pletten for at løsne og fjerne den effektivt. Den kompakte størrelse gør det også nemt at opbevare i små rum.


Få kontrol over pletterne med vores praktiske 10 ml pletfjerner spray. Hold den handy, så du kan reagere øjeblikkeligt og bevare dine tekstiler i perfekt stand. Gør pletfjerning til en leg med denne praktiske løsning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna